marți, noiembrie 29, 2011

Cum iti poate fi de folos FRICA Bashar

 Frica inseamna ca tu crezi ca un scenariu, despre care-ti doresti enorm sa nu se intample, este foarte probabil sa se-ntample! Asadar frica te instiinteaza despre faptul ca tu crezi intr-o realitate pe care tu n-o preferi. Prin urmare, frica-ti poate fi de folos, fiind un "indicator" sau o "alarma", care te instiinteaza ca: "Hei, cred intr-o realitate care nu este absolute deloc aliniata cu Fiinta mea!" De indata ce devii constient de acest lucru, poti alege sa-ti schimbi credinta, astfel incat astfel de scenarii inspaimantatoare sa nu mai apara in realitatea proprie.
#1. Intra in contact cu acea Credinta care cauzeaza aceasta frica/temere. Intreaba-te: "In ce ar trebui sa cred pentru ca eu sa nu mai fiu infricosat de aceasta situatie chiar acum?"
#2. De indata ce constientizezi Credinta care genereaza frica/temerea respectiva, Constientizeaza faptul ca aceasta este Credinta ta actuala. "Posed-o". (Nu poti schimba ceea ce nu-ti apartine.)
#3. Intreaba-te: "Cu ce fel de Credinta as dori SA INLOCUIESC Credinta actuala?"
#4. De indata ce te decizi asupra noii Credinte preferate, accept-o. Adopt-o. Absoarbe-o. CREDE CU TARIE ca aceasta noua Credinta este acum activa si functioneaza pe deplin in intreaga ta Fiinta. (Nu este necesar ca tu "sa scapi" de vechea Credinta. Nu este necesar decat s-o inlcouiesti cu noua Credinta preferata.) 
Patrunde in Starea Mentala a noii Credinte.
Patrunde in Starea Emotional-Sentimentala a noii Credinte. 
Patrunde in Starea fizica si Actiunile noii Credinte.
Bashar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...