sâmbătă, iulie 26, 2014

Rezistență, versus permitere

Postat Maria
Primit prin Holly Hawkins Marwood și transcris de Paul Marwood, Iulie 2014
După cum știți, există mulți pe planeta voastră care vorbesc despre acest subiect într-o varietate de moduri. Este important de cunoscut și de înțeles, în timp ce mergeți pe această cale. Pe măsură ce intrați în acest spațiu al ascensiunii vreți mai mult, vă doriți să treceți dincolo de tipare, lucru care este adecvat și oportun pentru voi și lumea voastră în acest moment.

De multe ori conștientizarea faptului că vreți ceva diferit devine atât de puternică încât răspunsul vostru uman la această situație este să dați la o parte ceea ce voi nu vreți, opunând rezistență. Vă treziți spunând: ”Nu mai vreau acest lucru!”, ”Urăsc asta!”, ”Sunt obosit de …..”, ”Nu vreau ca acest lucru să se mai întâmple!”, ”Nu mai vreau acest gen de oameni în viața mea!” , ”Nu mai vreau acest loc de muncă”, etc., etc., și toate astea, după cum auziți, sunt spuse ca negații, sunt spuse dintr-o stare de rezistență. Rezistența creează stagnare, iar energiile blocate, care stagneaza, aduc boala!

Următorul pas logic de făcut este: ”Ei bine, se presupune că nu ar trebui să opun rezistență la ceea ce este așa cum este!”. Într-un fel este adevărat, dar vrem ca să vă uitați la acele lucruri pe care simțiți că nu le mai doriți în viața voastră sau care ați dori ca într-adevăr să se schimbe. În loc să vă uitați la ele din perspectiva ”nu vreau”, îndepărtați acea parte de rezistență și uitați-vă la ceea ce se află în partea opusă, uitați-vă la ceea ce ESTE și voi nu doriți să experimentați. Ce este ceea ce voi vă doriți să experimentați? Unii știți cu siguranță ceea ce nu vreți să experimentați, dar nu sunteți siguri încă de ceea ce vreți să experimentați. Examinați-vă convingerile și dorințele pentru a decide ce este ceea ce voi vreți!

Ceea ce veți descoperi este că ceea ce vreți nu este întotdeauna chiar opusul la ceea ce voi spuneți că nu mai vreți în viața voastră, sau că nu mai doriți să experimentați.

Vă invităm să vă acordați timp pentru a medita, și a trece în revistă ce doriți să obțineți, pentru că acest proces începe să dărâme zidurile rezistenței.

Pe măsură ce identificați ceea ce vă doriți cu adevărat, veti constata ce se află de cealaltă parte a lucrurilor cărora le opuneți rezistență, sau a rezistenței, și apoi faceți un pas mai departe și începeți să acceptați (permițând) acea nouă experiență. Lucrati cu respiratia constienta! Totul este foarte simplu: identificarea a ceea ce vă doriți cu adevărat și apoi permiterea – este ceea ce va începe să creeze mișcarea pentru voi; va începe să creeze această schimbare în direcția a ceea ce voi simțiți că vă doriți cu adevărat și vreți să experimentați în acest moment, în acest loc, chiar acum.

Vom duce asta un pic chiar mai departe, pentru că atunci când voi simțiți și vorbiți despre lucrurile pe care nu le doriți, voi opuneți rezistență, iar acolo unde există rezistență (și știți acest lucru de la fizică!), lucrurile nu se mișcă. Există ceva care împiedică mișcarea acolo unde este rezistență! Rezistența apare atunci când refuzați anumite lucruri și le dați la o parte. Rezistența nu creează mișcare, ea creează stagnare.

Pe măsură ce identificați ce vă doriți și vă canalizați energia în acea direcție, în loc să rămâneți agățați de ce nu vă doriți, atunci voi mergeți mai departe în permitere.

Pe măsură ce acordați atenție la ceea ce vă doriți și la direcția în care vă îndreptați, voi descoperiți ce este de cealaltă parte a rezistenței, și nici măcar nu este nevoie să știți cu siguranță cum vor arăta lucrurile în viitor, căci voi permiteți ca acea experiență să intre în realitatea voastră vibrațională și astfel creați mișcarea.

Distrați-vă cu asta! Jucați-vă cu asta! Bucurați-vă de călătoria explorării, pentru că veți descoperi ce se află de cealaltă parte a rezistenței și apoi veți vedea ce se întâmplă pe măsură ce intrați în acel spațiu al permiterii, pentru că acea nouă realitate vibrațională se apropie din ce în ce mai mult, pentru a o experimenta în viața voastră acum!

Fiți binecuvântați! Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...