duminică, octombrie 19, 2014

Tu si numai tu esti propriul tau indicator.

Postat Maria
Ati inceput sa va familiarizati cu starea de a va iubi pe voi insiva. Și începeti să va adaptati la noul tu. Dar continuati să va temeti de schimbare, chiar dacă știți in adâncul vostru că schimbarea este constantă in toate Universurile. Un bebelus devine copil, termina facultatea și ajunge pensionar - toate intr-o aparenta clipire a ochiului 3D.

Cu toate acestea, va agatati de gândul că schimbarea este înfricoșătoare și astfel voi încercati să opriti sau sa încetiniti schimbarea. Asa ceva nu este posibil, asa cum ati dovedit generație după generație 3D. Si totusi, voi încă încercati.

Un astfel de efort nu este numai inutil, dar si producator de frică - mai ales în timpul acestei tranziții. Pentru ca această tranziție este o continua schimbare - într-un ritm mult mai rapid decât a fost vreodată pe pământ. Diferența este ca aceasta tranzitie nu este neapărat o schimbare vizibila fizic, astfel încât nu aveti indicatori care sa va arate faptul că tu sau oricine altcineva este o persoană diferită.

Tratati copii mici diferit fata de adultii tineri - si pensionarii diferit de elevii de liceu. Și faceti așa in functie de infatisare. Această schimbare este atât de diferita, incat nici macar nu sunteti siguri cum să va vedeti pe voi insiva.
Astfel, v-am trimis multe mesaje prin mai multe canale pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine noul eu pe măsură ce vă deplasați de-a lungul caii voastre.

Unii dintre voi doriți să va opriți un pic si sa invatati cum sa va iubiti pe voi insiva. Asta este bine și bun. Dragostea este cheia pentru noul pământ. Dar o parte din acea iubire de sine este sa iti accepti schimbarile și cele ale altora fără prea multe - dacă este cazul - modificări vizibile.

Poate vă așteptați ca cei iluminati sa aiba un fel de halo desupra lor, astfel încât să ii puteți indica drept importanti pentru tranziția voastra. În căutarea acestui halo, ați ascultat un anumit canal, ati meditat cu cutare profesor și ati deviat din gând in gând - în speranța că acest lucru sau acea persoană este cel care te-ar unge ca pe unul al luminii. Exact așa cum părinții tăi ți-au spus odată că ai atins anumite etape din viata ta, permițându-ti mai multe libertăți și responsabilitate.

Cauti părinți sau membri ai comunității să iti spuna că esti în creștere, in schimbare, in tranzitie. Când de fapt ei știu la fel de putin ca si tine cu privire la această schimbare. Nu există niciun guru sau părinte care sa-ti ofere parametrii noului tu - esti doar tu.

Ultimul concept este o bucată mare din frica voastra de schimbare. Dacă nimeni nu va spune că ați ajuns la un anumit indice de lumină, de unde stiti ca ati ajuns? Răspunsul evident este că voi vă veți spune voua insiva. Dar acesta este un gând înfricoșător pentru ca dacă doar va „imaginati" tranziția, creșterea voastra? Acum v-ați întors in ciclul complet al fricii de schimbare.

Niciodată până acum nu trebuia să stabilesti pentru tine insuti că ai avansat sau nu dincolo de un anumit indicator.

Această tranziție este despre tine, pentru tine și prin tine. Nu exista nimeni care sa te cunoasca mai bine decât te cunoști tu insuti. Permite acestui gând să existe.
Și apoi permite-ți sa tranzitezi in ritmul potrivit pentru tine.

Chiar dacă ai fi studiat zeci de ani materiale despre noul pamant, e posibil sa-ti doresti sa-ti mentii ființa într-un anumit loc din motive pe care nu le înțelegi întotdeauna. Sau poate că nu. Numai tu stii. Ești cu adevărat propriul tau guru.

Nu lasa pe altii sa iti spuna cine ești sau in ce stadiu te afli. Vei cunoaște stadiul in care te afli atunci când iti intrebi sinele interior. Nimeni altcineva nu știe. Nu există indicatori cu care sa fiti obisnuiti, asa cum ar fi în creșterea la un numar mai mare de îmbrăcăminte, obținerea primului loc de muncă sau nasterea unui copil.
Tu decizi etapa in care te afli si functionezi în consecință.

Aceasta este extrem de dificil pentru acei dintre voi care se tem de schimbare. Mai mult, se tem de gandul ca nimeni nu le poate spune cine sau ce sunt. Trebuie să incheiati singuri această piesă dramatica. Așa cum trebuie să decideti dacă să meditati, să rămâneti tematori sau sa va indoiti de propria crestere. Esti numai tu, in intregime.

O parte într-adevăr înfricoșătoare pentru acei dintre voi care tanjiti dupa o viață 3D in care cineva sa vă spuna că ați atins un anumit punct in schimbare.

Cine te va informa că faci o treabă bună in aceasta tranzitie? Tu. Cine iti va spune că te misti într-un minunat ritm rapid, dat fiind tot ce se întâmplă cu tine și ce te inconjoara? Tu.
Tu si numai tu esti propriul tau indicator. Permite acestui lucru să fie. Încurajeaza aceasta să fie și vei face tranzitia într-un ritm fenomenal, în orice domeniu este potrivit pentru tine. Așa să fie.
Amin.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...