joi, noiembrie 20, 2014

Oare de ce credeti ca in campaniile politice sunt angajati specialisti din diverse domenii, dar toate orientate catre creare de Imagine?

Postat Maria
Suntem intr-o Creatie electromagnetica! ORICE este alimentat cu energie se manifesta. Orice nu primeste energie devine inactiv. Apoi se dizolva in nimicul sau energia necreata, din care a si aparut. De asta va si invit la mare discernamant. Vreti sa readuceti ceva in experienta, va este util/necesar? Acordati-i atentie, nu conteaza daca cu plus sau minus. Il veti mentine! Ca il injurati sau iubiti, el tot energie primeste, injuratura pe voi va afecteaza! Pozitionarea anti, din punct de vedere energetic, e mai puternica decat cea pro. Adica sustine in manifestare mult mai puternic! ORICE! Gaselnita cu lupta contra exploatarii gazelor de sist nu face exceptie, desigur! Un nebun s-a apucat sa vanda parcele pe luna! Desigur asta l-a scos din anonimat cum nu ar fi facut-o poate daca lua premiul Pulitzer sau Nobel. Vorbim de energia atentiei!
Oare de ce credeti ca in campaniile politice sunt angajati specialisti din diverse domenii, dar toate orientate catre creare de Imagine. Pentru ca acea IMAGINE va fi sustinuta energetic. Iar pentru asta ea trebuie sa corespunda CREDINTELOR unei mase cat mai largi. NU are nici o treaba cu vreo promisiune! Fiecare insa trebuie sa se recunoasca in acea oglindire, ca sa cotizeze cu sustinerea lui...energetica. Asa se primesc voturile. Pana la un moment, campaniile publicitare se faceau produselor fiind prezentate de dive sau frumuseti special alese. Apoi s-au prins ca asta nu asigura oglindirea, ca produsul parea pentru elite. Acum pe toate afisele vezi doar gospodine si oameni absolut obisnuiti.
Provocarea este, pentru chiar toate pupitrele, sa inteleaga ca viata este EXACT un exercitiu, cu partialitati de adevaruri, in care trebuie sa inveti sa te descurci exact cu butoanele ganduri si manetele emotii/sentimente. Cand ai inteles ca toate aceste teme le ai de stapanit din alt nivel de inteligenta decat cel format de catre “democratia” celulara, adica din complexul minte/corp, poti sa le faci cu detasare si rapid. In acest fel si NUMAI ASA poti apoi sa te identifici cu INTREGUL SIMULATOR si sa te alaturi celor ce vor trece la urmatorul nivel de joc. Adica “eu si cu tatal una suntem”.
Octavian Tiganus 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...