sâmbătă, decembrie 20, 2014

Fiecare gând, cuvânt și faptă pe care le faceți creează o nouă realitate.

Postat Maria
În această perioadă a anului – Decembrie 2014 – programul poate deveni plin de activități care trebuie făcute cu familia, prietenii sau comunitatea voastră, iar acest lucru este minunat, atât timp cât nu vă epuizați. Este important să vă faceți timp în fiecare zi pentru a sta în liniște, astfel încât să puteți merge înlăuntrul vostru. Dacă o persoană este relaxată și simte pace interioară, nu suge energiile celor din jurul ei. Fiecare persoană este o parte a unui întreg mai mare și trebuie să realizeze că energiile ei afectează pe cei din jurul său. Mulți vă simțiți stresați si furiosi, iar cei care sunt extrem de sensibili preiau această energie în mod automat, apoi se întreabă de ce simt astfel de sentimente, când ei au fost fericiți și liniștiți înainte!
Adesea există tendința de a da o prea mare importanță altora, mai degrabă decât nevoilor proprii. Ca în toate lucrurile, trebuie să existe un echilibru! Aceasta ar putea necesita o regândire a priorităților și a privi la opțiunile alternative. De multe ori, propriile așteptări despre cum ar trebui să fie lucrurile creează stres în viața voastră. Unii dintre voi sunteți precum bureții, absorbiți energiile intense ale tuturor persoanelor din jur. Când se întâmplă acest lucru este nevoie să realizați ceea ce s-a întâmplat și apoi să căutați un spațiu liniștit pentru a vă curăța câmpul vostru auric, găsind timp pentru o plimbare în natură, sau a vă îmbăia într-o cadă cu apă caldă, cu sare de mare. Ascultarea muzicii de relaxare este, de asemenea, foarte utilă.
În acest moment al anului, este important să vă cultivați sentimentele care deschid centrul inimii voastre la radianta ei, astfel încât centrul iubirii, Anahatha, să aibă posibilitatea de a se extinde în Constiința Christică. Această conștiință este disponibilă gratuit pentru oricine și necesită deschiderea centrului iubirii și alegerea constienta de a primi. Această energie înaltă nu este restricționată și urmează să fie primită și integrată de către toti cei pregătiți. Este deosebit de puternică acum, cu atât mai mult cu cât lumea se îndreaptă spre Solstițiu. Lucrând cu aceste energii puternice vă ajută să extindeți potențialele voastre inerente.
Pe măsură ce vă deplasați prin fiecare zi, folosiți această putere suplimentară pentru a binecuvânta pe toți și totul din jurul vostru! Oferiți mulțumiri lui Dumnezeu pentru tot! Binecuvântați fiecare persoană pe care o întâlniți, binecuvântați copacii, păsările, florile, binecuvântați toată frumusețea pe care o vedeți! Când emoțiile unei persoane includ sentimentul de recunoștință, Universul (Creatorul) se grăbește în a-i oferi echivalentul în viață. Când faceți acest lucru în mod constant, îngerii, ghizii voștri, maeștrii înălțați și Sinele vostru Înalt vor lucra în spirit, ajutându-vă.
Când binecuvântați, tot ceea ce pleacă de la voi va veni înapoi (este lege cosmică!), așa că fiți pregătiți pentru mai multe binecuvântări în viața voastră!
Făcând din aceasta o practică zilnică, în mod automat va răspândi toate binecuvântările lumii în jurul vostru. Pe măsură ce vă ridicați zilnic frecvența vibrațională, devenind mai constienți, voi, de asemenea, vă conectați la Sinele vostru Divin la un nivel mai înalt.
Pe măsură ce oamenii își ridică nivelul de constiință, lumina lor se extinde ca o pătură de lumină roz și îi ajută și pe alții să-și deschidă inima, iar conștiența lor începe să se extindă, de asemenea. Această lumină roz se extinde pentru a cuprinde pe toți cei care sunt în câmpul vostru. De aceea este cel mai important pentru voi a vă purifica gândurile. Este important să vă antrenați mintea, iar acest lucru necesită disciplină de sine și autocontrol, și să vă urmăriți toate gandurile, pentru a vedea dacă acestea reflectă Dumnezeul care sunteți!
Există multe exemple în lume de folosirea incorectă a puterii, dar nu pentru asta sunteți aici! Sunteți aici pentru a crea schimbări pozitive în voi și în conștiința colectivă a planetei! Trebuie să continuați să fiți iubirea și lumina care în mod înnăscut sunteți. Și, cu fiecare zi ce trece, mai mulți dintre voi își radiază lumina lor strălucitoare și noi ne bucurăm!
Multe dintre așteptările voastre cu privire la ceea ce ar fi trebuit să fie viața voastră sunt acum împrăştiate vântului schimbării.
Oriunde ați privi, aveți de făcut alegerea: IUBIREA, sau FRICA!
Alegerea iubirii deschide inima voastră. Aceasta este o nouă frontieră a constiintei iar voi sunteti purtătorii noului vis. Noi vă îndemnăm să vă urmați mereu inima și să o temperați cu înțelepciunea interioară a Divinului din voi. Lăsați inimile voastre să fie umplute cu puterea de vindecare a acestei maiestuoase forțe: IUBIREA, și nu vă mai temeți să iubiți! Lăsați puterea iubirii să formeze noua voastră identitate, în timp ce pășiți ușor, dar puternic, în lumea voastră. Umpleți spatiul pe care îl ocupați cu mai mult din Esența voastră Divină adevărată – Iubirea! Fiecare trebuie să-și găsească forța și claritatea înlăuntru, pentru a putea merge mai departe pe cale. Fiecare gând, cuvânt și faptă pe care le faceți creează o nouă realitate. Totul depinde de frecventa pe care o păstrați – de iubire, sau de frica – iar aceasta este puterea pe care o exercitați în aceste vremuri!
Aliniați-vă cu corpul fizic, emotional și mental la începutul fiecărei noi zile și rămâneți fermi în hotărârea voastră. Lăsați iubirea voastră pentru voi și pentru fiecare să prevaleze, și să elibereze repede orice gânduri sau emoții vin la suprafață și reprezintă frica.
Urmând calea de mijloc voi ajungeți la destinație, iar aceasta include respectul pentru diversitate, include respectul pentru toată lumea! Nu este doar o singură cale spre Creator, există un potențial infinit și fiecare cale este potrivită pentru cel care este pe ea. Fiți impecabili în toate lucrurile și în toate situațiile! Croiți-vă drumul înainte cu lumina voastră stralucitoare și bunătatea, și lăsați ca alegerea voastră să fie pentru iubire!

EU SUNT Hilarion!
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației, www.therainbowscribe.com
.
Traducere Eliza Fati

1 comentarii:

cimaxcim spunea...

Deschideti inima cu adevarat, asuma-ti riscul de a iubi din nou, chiar daca ti-e frica.

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...